Online Mutfak Atölyesi
19 EYLÜL 2020
10.00-12.30
Nüget İLGÜN
Toprak Mikrobiyotası
∞ Doktorluktan Toprağa Bir Geçiş Hikayesi
∞ Toprak Besin Ağı, Toprak Mikrobiyotası Bize Ne Verir?
∞ Ata Tohumdan Günümüze 2n14’den 2n42 Kromozoma Nasıl Geldik?
∞ Can Boğazdan Gelir mi? Gider mi? (Bir Olgu Öyküsü: Av. Serap Baypınar)
13.30-15.30
Samim SANER
Topraktan Tabağa Gıda Güvenliği
Meltem YALINAY
Fonksiyonel Gıdalar,
Probiyotik İçeren Gıdalar?
Efsane mi Gerçek mi?
20 EYLÜL 2020
10.00-11.15 Hasan İNSEL
Mayr Metodu ile Sindirim Sanatı
11.15-12.30 Meltem YALINAY
Taş Devrinden Günümüze Bağırsak Mikrobiyotası: Yediklerimiz İlaç mı? Zehir mi?
13.30-17.00
Meltem YALINAY Moderatörlüğünde
Nüget İLGÜN
Doktor Gözüyle "Ekşi Maya"
Yeşim TEMEL ÖZCAN
Sağlıklı Beslenme Tabağı
Orçun KÜRÜM
Sporcu Beslenme Tabağı
*Etkinlik ücretlidir. Bilgi ve kayıt için +90 539 937 75 35 ya da www.guvenakademi.com websitesinden üye olarak, katılım sağlayabilirsiniz.
Periyodik olarak haber bültenimizi size ulaştıralım.
Nesilden nesile hayat bize GÜVEN diyor.
Güven Hastanesi hizmet standartları ile JCI tarafından akredite edilmiştir. JCI şikayet bildirimlerinizi buraya tıklayarak yapabilirsiniz.
Kişisel verilerin korunması ve işlenmesi politikalarına ilişkin aydınlatma metnimize buradan kişisel veri işleme envanteri ve kişisel verilerin korunması politikamıza ise buradan ulaşabilirsiniz.